Mit kell tudni a Watt Energy termékcsalád különböző tagjairól? A Watt Energy az ezredforduló óta Magyarország egyik legnépszerűbb energiaitala. Sok hazai és nemzetközi áruházlánc üzleteiben megtalálható. Kevesen tudják, DE a WATT MAGYAR TERMÉK, sőt, számos más energiaital is itthon, a „WATT-gyárban” készül.

A Watt Energy különlegessége, hogy kiváló ásványvízből készül. A németországi Fresenius intézet mérései szerint e különlegesen tiszta víz 7200 éve esett le eső formájában, és azóta tisztul egy zárt, 500m mélyrétegben, arra várva,hogy egy nap felszínre hozzák. Mikor Ön feltép egy WATT energiaitalt, ezt a vizet issza.

A Watt Energy gyártója, a BUSZESZ ZRT, több mint másfél évszázados múltra tekint vissza. Valaha ez volt az a cég, aki az alkoholmentes üdítőitalt divatba hozta Magyarországon.
Azóta is a legfelkészültebb gyártók között tartják számon, amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az alkoholmentes üdítő és energiaital gyártásban.

Egy cég csak akkor él ennyi ideig, ha fő fókusza a minőség. A BUSZESZ Zrt. fejlett minőségbiztosítási és fejlesztési rendszerekkel rendelkezik: többen dolgoznak minőségi laborjában, mint a könyvelésben és a managementben együttvéve.

A BUSZESZ Zrt. ISO 9002 BRC minőségbiztosítási rendszerekkel dolgozik és régóta működik HACCP rendszere is. Termékeivel számos nemzetközi elismerést szerzett, többek között elnyerte a SIAL Párizsi Élelmiszeripari Világkiállítás Innovációs Nagydíját is!

A BUSZESZ Zrt. nagy hangsúlyt fektet termékei biztonságára, teljes nyomkövetési rendszerrel dolgozik.